´╗┐

Teste de logica: Logica Vesela

teste online


     

Cate zile de nastere are un om la 102 ani?

Logica Vesela

Sunt luni care au 31 de zile, mai sunt care au doar 30 de zile. Cate luni au 28 de zile?

Logica Vesela

Meteorologii au prezis ploaie la miezul noptii. Se pot astepta ca peste 168 de ore vremea sa fie insorita?

Logica Vesela

O masina diesel consuma 7 litrii la suta de kilometrii. Cati litri de benzina va consuma daca parcurge 35o de kilometrii?

Logica Vesela

Un melc trebuie sa urce pe un zid inalt de 10 metri. Pe timpul zilei urca 3 metri dar noaptea aluneca 2 metri inapoi. In cate zile ajunge melcul in varful zidului?

Logica Vesela

Sunt doua sate de indieni, in primul sat traiesc indienii mincinosi si razboinici iar in cel de-al doilea sat traiesc indienii sinceri care iubesc pacea in satul carora trebuie sa ajungi. Ai ajuns la intersectia dintre cele doua sate si intalnesti un indian caruia ai voie sa-i pui o singura intrebare pentru a ajunge in satul indienilor sinceri, dar nu stii de unde provine indianul intalnit. Ce intrebare-i adresezi indianului?

Logica Vesela

Ce nu vei manca niciodata la micul dejun?

Logica Vesela

Care sunt cele trei litere care transforma o fata intr-o femeie?

Logica Vesela

Doi tineri se intalnesc intr-un club. Tanarul intra in vorba cu fata si o intreaba ce varsta are, insa fata nu-i spune varsta. Spune doar ca mama ei are de doua ori varsta ei, tatal ei este cu 10 ani mai mare decat mama ei, si toti trei la un loc au 100 de ani.Cati ani are fata, mama si tatal fetei?

Logica Vesela

Un tren electric inainteaza din greu prin munti, vantul ii bate din fata in ce parte se duce fumul?

Logica Vesela

Cat fac 2+2/2?

Logica Vesela

O tanara tocmai si-a inmormantat mama, la inmormantare a cunoscut un barbat pe care nu-l mai vazuse pana atunci si care i s-a parut fantastic, barbatul viselor ei de care s-a indragostit la prima vedere. Dupa inmormantarea barbatul a disparut fara urma. Dupa cateva zile tanara si-a ucis sora. Care a fost motivul pentru care si-a ucis propria sora?

Logica Vesela

Ce este odata intr-un minut , de doua ori intr-un moment si niciodata intr-o o suta de ani?

Logica Vesela

Ce este intre cer si pamant?

Logica Vesela

Cate roti are o masina normala?

Logica Vesela

In Rwanda, sotul unei vaduve are voie sa se recasatoreasca?

Logica Vesela

Un avion de pasageri se prabuseste la granita Venezuelei cu Brazilia. Unde sunt inmormantati supravietuitorii?

Logica Vesela

Un cercetator merge la Polul Nord si descopera inghetate 2 cadavre, la o cercetare mai atenta descopera ca sunt Adam si Eva.Cum si-a dat seama?

Logica Vesela

Avem un cub care are fiecare fata colorata diferit. Cubul este tinut pe rand in mana de John, Harry si Bil care spun cele 3 culori pe care le vad fara a roti cubul. John: albastru, alb, galben; Harry: negru, albastru, rosu; Bil: negru, verde, alb; Ce culoare are fata opusa fetei albe?

Logica Vesela

Trebuie sa traversezi un pod si ai la tine 3 pietre pretioase, destul de grele. Podul are 20 de metri lungime iar pietrele sunt prea grele ca sa le arunci pe partea cealalta. Podul nu poate sustine greutatea ta si a celor 3 pietre deodata, tu nu poti arunca pietrele mai sus de 2 metri si podul trebuie sa-l treci deodata cu toate pietrele. Cum treci podul?

Logica Vesela

Intrebarea numarul din 20 - teste online de logica