Teste onlinede logica

teste de logica - pagina 3

Teste de logica: Deprinderea gandirii logice

Deprinderea gandirii logice

Formarea deprinderii de a gandi logic, clar, precis, consecvent si argumentat este deosebit de importanta pentru omul secolului nostru, deoarece in activitatea de zi cu zi vor trebui adoptate decizii optime nu numai in domeniul specialitatii in care s-a pregatit, ci si in restul sferele vietii cotidiene. Cunoasterea si utilizarea principiilor, formelor logice contribuie la constituirea exactitatii si claritatii in gandire, in activitatea intelectuala, a capacitatii sporite de selectare si apreciere.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 9 din categoria teste onlinede logica

Teste de logica: Structuri logice

Structuri logice

Intrebarile din aceast test se bazeaza pe rationamentele continute de afirmatii sau pasaje scurte. La unele intrebari, mai multe dintre variantele de raspuns ar putea fi valabile. Totusi, trebuie sa alegeti cel mai bun raspuns, aceasta inseamna, varianta care raspunde cel mai fidel si cel mai complet la intrebare. Nu trebuie facute presupuneri care conform regulilor bunului simt sunt neverosimile, superflue sau incompatibile cu pasajul.

Start test

Teste online: Testul numarul 10 din categoria teste onlinede logica

Teste de logica: Rationament Logic

Rationament Logic

Cand nu cunoasteti raspunsul corect la o intrebare din acest test de logica, eliminati mai intai raspunsurile care stiti cu siguranta ca nu sunt corecte, apoi incercati sa ghiciti dintre variantele ramase. Pentru rezolvarea testului nu exista o pozitie corecta sau gresita in abordarea subiectului, acesta poate fi abordat din diferite unghiuri, si toate, sa duca la raspunsuri corecte sau din contra gresite.

Start test

Teste online: Testul numarul 11 din categoria teste onlinede logica

Teste de logica: Logica rationala

Logica rationala

Logica rationala presupune a corela informatii, a pune in relatie (legatura) doua sau mai multe judecati pentru a obtine o judecata noua. Cu alte cuvinte, a rationa, a face rationamente, inseamna a deriva o noua judecata, o concluzie in baza unor judecati anterioare adica a unei premise. Intelegerea si utilizarea principiilor, formelor logice contribuie la constituirea exactitatii si claritatii in gandire, a disciplinei in activitatea intelectuala, a capacitatii sporite de selectare si apreciere. Logica ta are un fundament rational solid?

Start test

Teste online: Testul numarul 12 din categoria teste onlinede logica

« 1 2

3

4 5 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct