´╗┐

Teste online de inteligenta

teste de inteligenta - pagina 7

Teste de inteligenta: Secvente numerice 2

Secvente numerice 2

O cale prin care universul ne vorbeste este aceea de a ne transpune totul in numere fie ca vorbim de existenta noastra, fie de marimea universului toate se rezuma doar la numere. Inca din vremea apreciatului filozof grec Pitagora, stim ca numerele sunt purtatoare ale unor vibratii puternice. Instrumentele muzicale si calculatoarele se bazeaza pe formule matematice, iar mesajele numerice ale universului sunt la fel de exacte.

Start test

Teste online: Testul numarul 25 din categoria teste online de inteligenta

Teste de inteligenta: Secvente numerice 3

Secvente numerice 3

Rudolf Steiner spunea "Cei ce se vor afunda in ceea ce, in sens pitagoreic, este numit studiul numerelor vor invata sa inteleaga viata si lumea prin intermediul acestui simbolism al cifrelor." Viitorul se dezvolta in concordanta cu legi fixe, in conformitate cu numere calculabile. Daca aceste numere se cunosc, evenimentele viitoare pot fi calculate cu o certitudine perfecta.

Start test

Teste online: Testul numarul 26 din categoria teste online de inteligenta

Teste de inteligenta: Inteligenta si rationament

Inteligenta si rationament

Se poate spune ca o persoana este cu adevarat inteligenta daca este si rationala. Deoarece inteligenta este facultatea de a descoperi proprietatile obiectelor si fenomenelor inconjuratoare si de a rezolva probleme noi, pe cand rationamentul presupune un sistem dinamic de cel putin trei judecati intre care exista o relatie necesara ce determina aparitia unei noi judecati pe baza celor precedente. In rationament are loc o miscare a mintii de la judecati cunoscute la judecati necunoscute, noi. Tu esti o persoana rationala?

Start test

Teste online: Testul numarul 27 din categoria teste online de inteligenta

Teste de inteligenta: Descifreaza mesajul codificat

Descifreaza mesajul codificat

Mintea omeneasca adora secretele si enigmele, poate si datorita faptului ca este incapabila sa descifreze secretele universului. Dintre toate modurile de relaxare intelectuala existente criptanaliza este unul dintre cele mai fascinante, deoarece enigmele ei au farmecul civilizatiilor disparute, al comorilor ascunse, al intrigilor din spionaj sau al ritualurilor ezoterice. Cu toate ca la prima abordare aceste enigme par de nepatruns cu inteligenta si intuitie cifrul poate fi usor deslusit.

Start test

Teste online: Testul numarul 28 din categoria teste online de inteligenta

« 4 5 6

7

8 9 10 »
«

»