´╗┐

Teste online din geografie

teste din geografie - pagina 14

Teste din geografie: Cele mai frumoase piete publice

Cele mai frumoase piete publice

Pietele publice sunt de multe ori adevarate opere de arta, unice, fiind adevarate atractii turistice de sine statatoare, care atrag un numar insemnat de turisti. De cele mai multe ori pietele sunt pozitionate central, bucurandu-se de un spatiu vast, marginite si infrumusetate de cladiri cu o arhitectura si insemnatate deosebita precum: primarii, biserici sau muzee. Pietele publice erau si inca sunt folosite pentru adunari populare, serbari, festivaluri, concerte si chiar piete in aer liber si targuri de sarbatori.

Start test

Teste online: Testul numarul 53 din categoria teste online din geografie

Teste din geografie: Orase celebre

Orase celebre

Vacanta perfecta a oricarui calator trebuie sa aibe in vedere si vizitarea obiectivelor istorice, pline de farmec, cu cladiri, statui, domuri, fantani arteziene, spatii verzi care prezinta povestiri din trecut. Pe langa acestea calatorul dornic de distractie mai cauta cluburile sic, festivalurile sau restaurante imbietoare care sunt doar cateva dintre atributele ce transforma un oras intr-o veritabila destinatie a distractiei. Testeaza-ti cunostintele parcurgand acest test si vezi daca recunosti orasul din imaginile prezentate.

Start test

Teste online: Testul numarul 54 din categoria teste online din geografie

Teste din geografie: Capitale lumii

Capitale lumii

Capitala tarii reprezinta de cele mai multe ori cartea de vizita a tot ce reprezinta o tara cu poporul si traditiile ei. Fiecare capitala are ceva unic, ceva mirific, o cladire, o statuie, o piata, o biserica, un dom, un parc, un pod, sau orice alt reper turistic. Testeaza-ti cunostintele parcurgand acest test si afla daca recunosti capitala din imaginile prezentate.

Start test

Teste online: Testul numarul 55 din categoria teste online din geografie

Teste din geografie: Recunoaste capitala

Recunoaste capitala

Stii care sunt capitalele lumii? Verifica-ti cunostintele parcurgand acest test care-ti supune atentiei capitalele lumii.

Start test

Teste online: Testul numarul 56 din categoria teste online din geografie

« 11 12 13

14

«

»