´╗┐

Teste online diverse

teste diverse - pagina 3

Teste diverse: Cat de piti esti?

Cat de piti esti?

Pitipoancele sunt fiinte de sex feminin, extrem de sociale, care se caracterizeaza prin gandire subreda, inteligenta limitata si un dialect special conceput cum ar fi: fat-o, cool, esti cool, ce cool, te pup, pa ... Din punct de vedere al structurii corpului, mainile indoite de la cot in sus par o prelungire a telefonului si al cheilor de la masina. Incheieturile mainilor sunt pline de bratari, ceasuri sau alte accesorii ieftine si stralucitoare cu scopul de a impresiona auditoriul. Buzele sunt mereu incordate parand o imitatie subreda a buzelor gen Angelina Jolie, supraincarcate cu ruj de culori intense. Vestimentatia este mai mult decat remarcabila, mereu viu colorata si incepe de unde ar trebui sa se termine si se termina de unde ar trebui sa inceapa. Din punct de vedere moral se remarca prin pretuire exagerata fata de propria persoana si dispret fata de restul.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 9 din categoria teste online diverse

Teste diverse: Romani celebrii

Romani celebrii

Ne intrebam mereu ce stiu strainii despre poporul roman, dar oare noi ne cunoastem si ne cinstim personalitatile care au adus glorie si faima acestui popor? Pentru a va verifica cunostintele despre romanii celebrii, va invitam sa parcurgeti urmatorul test.

Start test

Teste online: Testul numarul 10 din categoria teste online diverse

Teste diverse: Recunoaste logo-ul

Recunoaste logo-ul

Cat de bine cunosti marcile celebre de pe piata? Pentru a-ti testa cunostintele te invitam sa le identifici dupa logo.

Start test

Teste online: Testul numarul 11 din categoria teste online diverse

Teste diverse: Presedintii Statelor Unite ale Americii

Presedintii Statelor Unite ale Americii

Cat de bine cunosti politica Statelor Unite ale Americii? Te invitam sa parcurgi urmatorul test, care-si propune sa-ti testeze cunostintele politice referitoare la presedintii Statelor Unite ale Americii.

Start test

Teste online: Testul numarul 12 din categoria teste online diverse

« 1 2

3

«

»