Teste online diverse

teste diverse - pagina 2

Teste diverse: Bauturi traditionale

Bauturi traditionale

Se spune ca nu poti sa cunosti cu adevarat o cultura pana nu-i gusti bautura nationala, deoarece, cu siguranta, intr-un fel sau altul, bauturile si-au pus amprenta asupra populatiei respective. Tu cat de bine cunosti acest domeniu?

Start test

Teste online noi: Testul numarul 5 din categoria teste online diverse

Teste diverse: Bunele maniere

Bunele maniere

Pentru a avea relatii placute cu cei din jur, bunele maniere sunt indispensabile. Daca ai aceste bune maniere ori daca nu iti pasa de acestea, poti afla facad acest test.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 6 din categoria teste online diverse

Teste diverse: Magia Craciunului

Magia Craciunului

Spiritul Craciunului din zilele noastre este un timp al magiei, al generozitatii, al iubirii si al impacarii cu sine, este momentul in care sarbatorim nasterea lui Iisus Hristos. Craciunului ii sunt asociate o multime de obiceiuri adanc impamantenite cum ar fi impodobirea bradului, mersul cu colindul sau venirea lui Mos Craciun care isi incarca sania cu daruri, isi inhama renii la ea si zboara ca gandul pe cerul intunecat, prin ger si ninsoare, ca sa ajunga la timp pe la casele tuturor. Mosul face inconjurul lumii si nu uita pe nimeni; in fiecare an, toti ai casei, dar mai ales copiii, il asteapta cu emotie si cu bradul impodobit, anticipand bucuria cadourilor. Dar ce este de fapt Craciunul si magia lui?

Start test

Teste online noi: Testul numarul 7 din categoria teste online diverse

Teste diverse: Recunoaste berea

Recunoaste berea

Se pare ca primele referiri la bere au aparut in urma cu. 6000 de ani. Descoperirea beri vine cel mai probabil de la paine care s-a udat si a inceput sa fermenteze, de unde a aparut procesul de fermentare, descoperire ce a avut loc de mai multe ori in istoria omenirii, astfel ca nu se poate sti sigur, unde a fermentat la inceput berea. Primele izvoare ce fac referire la bere provin din anii 3500-2900 i.e.n. si au fost descoperite de curand in Tepe, Mesopotamia, astazi in Iranul de vest. Se pare ca in trecut berea era asemanatoare unei grasimi groase de culoare intunecata, cu o cantitate scazuta de alcool, insa foarte hranitoare. In zilele noastre, pentru usurarea procesului semintele se pun la uscat, astfel incat se obtine maltul. Maltul se fierbe, se strecoara si se adauga drojdie. Potrivit retetei traditionale, pentru obtinerea unei drojdii naturale se prepara un aluat din faina de grau, iar aluatul se punea la copt pana cand mijlocul se intarea. Dupa care, bucatile din aluatul copt se puneau intr-un decoct de malt pentru pregatirea berii.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 8 din categoria teste online diverse

« 1

2

3 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct