Teste online din cinematografie

teste din cinematografie noi

Teste din cinematografie: Actori si personaje celebre 1

Actori si personaje celebre 1

Cinematografia sau cea de-a saptea arta a avut un efect profund asupra vietii spectatorului din intreaga lume inca din secolul al XX-lea, de cand ne bucura neincetat cu noi si noi povesti sau interpretari de exceptie ce reusesc sa-si depaseasca perioada ramanand mereu de actualitate. Istoria cinematografiei poate fi impartita in patru perioade principale: epoca filmului mut, epoca cinematografiei clasice de la Hollywood, Noul Hollywood si perioada contemporana.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 1 din categoria teste online din cinematografie

Teste din cinematografie: Actori si personaje celebre 2

Actori si personaje celebre 2

Filmul a fost interpretat, inca de la inceputuri, drept un miraj, cea mai moderna si mai atractiva, dar in acelasi timp si cea mai usor de inteles forma artistica de expresie umana. In comparatie cu celelalte arte, cinematografia a avut cea mai rapida traiectorie ascensionala si, raportandu-ne si la zilele noastre, putem afirma cu certitudine ca procesul de transformare continua cu aceeasi uluitoare viteza, insa aceasta transformare benefica nu ar fi putut avea succes fara talentul actoricesc ce a dat viata unor personaje nemuritoare.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 2 din categoria teste online din cinematografie

Teste din cinematografie: Filme de Craciun

Filme de Craciun

Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare ce trebuie petrecuta alaturi de cei dragi. Frumusetea Craciunului nu consta in bucate si bautura, ci in unirea familiei si in Spiritul Craciunului care este un moment fericit, magic, alb si luminos, inconjurat de bunatate. Spiritul Craciunului este foarte bine surprins printr-o bogata oferta de pelicule destinate acestei sarbatori, ce inundata de prospetime si veselie ecranele lumii. Tu, te numeri printre cinefilii ce iubesc aceasta sarbatoare?

Start test

Teste online noi: Testul numarul 3 din categoria teste online din cinematografie

Teste din cinematografie: Cinematografia romaneasca

Cinematografia romaneasca

Cinematografia romaneasca cunoaste o istorie de peste un secol, find recunoscuta pe plan international inca de la primele pelicule realizate. Astfel, putem spune ca in lumea cinematografului romanesc, arta si industria pot conlucra si ceea ce este mai important, se completeaza total, autosustinandu-se. Pionierii filmului romanesc sunt aceia care cu multe privatiuni au facut remarcata cea de-a saptea arta n cultura romaneasca interbelica, fiind ctitorii cinematografiei romanesti. Printre acestia au fost unii remarcabili cum ar fi: Grigore Brezeanu, Jean Georgescu, Jean Mihail si Jean Negulescu cunoscut sub numele de Jean Negulesco sau mai aproape de zilele noastre Sergiu Nicolaescu.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 4 din categoria teste online din cinematografie

1

2 »
«

»