´╗┐

Teste online din anatomie si medicina

teste din anatomie si medicina - pagina 2

Teste din anatomie si medicina: Organismul un tot unitar

Organismul un tot unitar

Organismul uman exista gratie corelarii fine si perpetue a tuturor structurilor si proceselor sale, cu scopul realizarii functiilor acestora. El constituie un sistem ierarhizat, ce dispune de sisteme de autoreglare integrate. Desi majoritatea functiilor sunt indeplinite de structuri specializate, acestea nu actioneaza izolat, ci in stransa dependenta de celelalte.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 5 din categoria teste online din anatomie si medicina

Teste din anatomie si medicina: Sarcina si nasterea

Sarcina si nasterea

Sarcina este unul dintre cele mai frumoase momente din viata unei familii sau cel putin asa ar trebui sa fie. Sarcina este acel proces in care, de la facundare pana la momentul nasterii, in pantecele femeii are loc cresterea unei noi vietii care inseamna in primul rand responsabilitate. Femeile cunosc cateva aspecte a ceea ce inseamna sarcina, dar nu au intotdeauna informatiile suficiente si mai ales informatiile bune. Putine sunt cele care inteleg, intradevar intreg procesul de sarcina. Acest test te ajuta sa intelegi si sa iti verifici cunotintele in ceea ce inseamna sarcina.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 6 din categoria teste online din anatomie si medicina

Teste din anatomie si medicina: Sistemul reproducator 1

Sistemul reproducator 1

Sistemul reproducator sau aparatul genital este un sistem de organe dintr-un organism care lucreaza impreuna pentru reproducere. Multe substante ca hormonii si feromonii sunt de asemenea importante in acest sistem. La organismele cu reproducere sexuata acest sistem de organe este diferit la cele doua sexe, spre deosebire de alte sisteme de organe. Organele majore reproducatoare umane (penis si vagin) includ atat organe interne cat si organe externe.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 7 din categoria teste online din anatomie si medicina

Teste din anatomie si medicina: Sistemul reproducator 2

Sistemul reproducator 2

Reproducerea este una din functiile esentiale ale organismului animal si vegetal. Aceasta consta din capacitatea parintilor de a da nastere la urmasi asemanatori lor. Reproducerea presupune participarea a doua organisme de sex opus cu posibilitatea gonadelor de a forma gameti masculini(spermatozoizi ) si feminini (ovule). Odata ce fecundarea este incheiata are loc formarea celulei ou, segmentarea celulei ou si formarea embrionului unisexual si ulterior, a fatului.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 8 din categoria teste online din anatomie si medicina

« 1

2

3 4 5 »
«

»